Przejdź do treści forum

Pierwsze w Polsce forum medyczne dla kobiet :) poruszamy tematy które interesują w największym stopniu kobiety. Dołącz do naszej społeczności i poznaj wypowiedzi kobiet odnośnie problemów zdrowotnych które być może dotyczą także Ciebie.


Dodaj nową odpowiedź

Dodaj nową odpowiedź

Dodaj odpowiedź

Możesz używać: BBCode Obrazki Emotikonki

Wszystkie pola oznaczone %s muszą zostać wypełnione.

Wymagane dane do wprowadzenia dla gości


Wymagana informacja

Podgląd tematu (najnowsze pierwsze)

2

Wiem, że temat stary jak świat, ale co było dalej? Co powiedział lekarz?

1

Witam,
Mam pytanie jestem 6 miesiecy po porodzie i wczoraj zrobilam badania na tarczyce poniewaz w ciazy mialam TSH 4,0 i lekarz zapisal mi letrox.
Wyniki mnie zszokowaly:
TSH 16 (norma 0,2-4,2)
Anty TPO przeciwciała >700 (norma 0,0-35)

Nie wiem co myslec jestem przerazona wizyte mam dopiero ma październik.

Co moze byc powodem takich wysokich wynikow??
Dodam ze biore tabletki antykoncepcyjne nie wiem czy to ma wplyw ??

Czy przy takich wynikach bede mogla miec jeszcze dzieci??


Powered by : Punbb - Polityka Prywatnosci