1 2017-03-27 22:14:31

Temat: Ciąża

Witam ostatnio robiłam badania, i chcialabym sie dowiedziec czy z takimi wynikami mam szansę by zajść w ciążę?? Tsh 2,300 przy normie 0,270-4,200Prolaktyna 16,31 przy normie 4,79-23,30 Anty TPO 13,93 przy normie 0,00-34,00 Bardzo proszę o odpowiedź