Aleksandraa, ale w dzisiejszych czasach darmowe próbki w przypadku kosmetyków naturalnych to przecież standard Po co miałabym je zamawiać przez internet, jeśli mogę wybrać się do salonu, skorzystać z bezpłatnej konsultacji i wybrane (również bezpłatne) próbki zabrać do domu, aby je sobie potestować zanim zdecyduję się na zakup? No, tak w każdym razie jest, jeśli chodzi o kosmetyki Phenome, których również i ja od jakiegoś czasu używam. Lubię je nie tylko dlatego, że świetnie radzą sobie z moją trudną cerą (choć na pewno jest to główny argument na "tak"), ale również za to, że nie znajdę w nich cienia syntetyków, parabenów, silikonów itp. Dodatkowo producent udostępnia do mojej wiadomości listę "without", tak samo jak udostępnia pełny skład tego, co znajdę w środku, w słoiczku. W tym moim - Active - dla przykładu znajduje się fajnie dobrana kompozycja ekologicznych wód roślinnych, olejów (jojoba, argan, oliwki) i ekstraktów (wierzbownica, goja), o lekko ziołowym zapachu. Nie pamiętam aby moja buzia była kiedykolwiek wcześniej tak fajnie nawilżona i zadbana. Jeśli będziesz przechodziła obok salonu - zachęcam do wejścia i wypróbowania. Jestem pewna, że będziesz oczarowana