Temat: budowa domu
Witam, planuję budowę domu, poszukuję wszechstronnego architekta na terenie Wrocławia lub okolic, który pomoże również we wszystkich formalnościach. Macie coś godnego polecenia??Pozdrawiam.
Zdrowie Forum - porady medyczne dla kobiet
Pierwsze w Polsce forum medyczne dla kobiet :) poruszamy tematy które interesują w największym stopniu kobiety. Dołącz do naszej społeczności i poznaj wypowiedzi kobiet odnośnie problemów zdrowotnych które być może dotyczą także Ciebie.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam, planuję budowę domu, poszukuję wszechstronnego architekta na terenie Wrocławia lub okolic, który pomoże również we wszystkich formalnościach. Macie coś godnego polecenia??Pozdrawiam.
Znajomy polecił mi biuro projektowe pswarchitektura.pl/uslugi-projektowe-architektoniczne/projekty-architektoniczne Słyszeliście o nim??
Jeżeli chodzi o drabinę na budowie to ja preferuję rozwiązania z dodatkowymi mocowaniami. Tutaj https://www.bekens.pl/produkt/drabina-a … e-64x24mm/ znajduje się bezkonkurencyjna oferta pod tym względem. Nie znajdziecie nic lepszego to na pewno.
Co do architekta nie pomogę, ale mogę polecić warty uwagi blog wszystkodobudowydomu.pl, znajdziesz tam wiele cennych rad, bo budowa domu to tak naprawdę nie lada wyzwanie i warto dobrze się do tego przygotować
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o: PunBB