Temat: Czy miałyście botoks?
Czy zdecydowałyście się dziewczyny na botoks na czole? Sama mam problem z wieloma zmarszczkami i chciałabym się ich jednak pozbyć....
Zdrowie Forum - porady medyczne dla kobiet
Pierwsze w Polsce forum medyczne dla kobiet :) poruszamy tematy które interesują w największym stopniu kobiety. Dołącz do naszej społeczności i poznaj wypowiedzi kobiet odnośnie problemów zdrowotnych które być może dotyczą także Ciebie.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zdrowie Forum - porady medyczne dla kobiet » Forum dermatologiczne » Czy miałyście botoks?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy zdecydowałyście się dziewczyny na botoks na czole? Sama mam problem z wieloma zmarszczkami i chciałabym się ich jednak pozbyć....
Ja się zdecydowałam i nie załuję. Bałam sie wybrać bo obawiałam sie bólu i zaniku mimiki twarzy. Ale zabieg nie bolał bo był wykonywany niewielką igiełką. Mimika twarzy również zachowana Wstrzykuje się niewielką ilość jedynie w określony obszar twarzy, tak więc nie ma się tutaj czego obawiać.
Zerknij sobie tutaj:
https://drszczepanska-ame.pl/zabiegi/bo … -botoksem/
Na stronie możesz sobie poczytać, na czym taki zabieg polega.
Nie, Słyszałam, ze po czasie botoks traci swoje wlasciwosci i wyglada sie jeszcze gorzej jak przed zabiegiem.
Jakoś nie czuję potrzeby:)
Nie, nie zdecydowałam się nigdy na botoks ale tylko dlatego że w sumie nie było takiej potrzeby, teraz w klinice https://artederm.pl/ są takie zabiegi które dają podobne rezultaty do zabiegów z użyciem botoksu czy skalpela a niczego nie wstrzykuje się do skóry
nigdy nie miałam, ale jeżeli będzie tak moja skóra już dość smutna, a żadne kremy nie pomogą to czemu nie?
nie wolałabym kwas hialuronowy
Tak, już robiłam już dwa razy w SCM estetic u dr Joanny Sułowicz. To moja dermatolożka, która najpierw pomogła mi wyleczyć parę problemów skórnych. Teraz robię botoks regularnie profilaktycznie - antystarzeniowo. Mam skłonności po mamie do zmarszczek mimicznych, a botoks powoduje, ze skóra się nie marszczy,więc zmarszki nie utrwalają się.
nie, dla mnie za duża ingerencja
Ja miałam styczność z filmem Zabieg ograniczył się, jak pamiętam do wpisania w okno wyszukiwarki hasła medycyna estetyczna łęczna i przejrzenia pierwszych wyników. Nie zdobyłam się na konsultację i dalsze kroki. Powodów było kilka. Dziś cieszę się, że wątpliwości mnie wtedy naszły. Inaczej patrzę na zabiegi upiększające.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zdrowie Forum - porady medyczne dla kobiet » Forum dermatologiczne » Czy miałyście botoks?
Forum oparte o: PunBB