Temat: leki robione
Orientujecie się czy w aptekach można jeszcze dostać gdzieś leki robione? Mam receptę od dermatologa chodzę po aptekach i nigdzie mi nie chcą zrealizować
Zdrowie Forum - porady medyczne dla kobiet
Pierwsze w Polsce forum medyczne dla kobiet :) poruszamy tematy które interesują w największym stopniu kobiety. Dołącz do naszej społeczności i poznaj wypowiedzi kobiet odnośnie problemów zdrowotnych które być może dotyczą także Ciebie.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zdrowie Forum - porady medyczne dla kobiet » Forum dermatologiczne » leki robione
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Orientujecie się czy w aptekach można jeszcze dostać gdzieś leki robione? Mam receptę od dermatologa chodzę po aptekach i nigdzie mi nie chcą zrealizować
A w sumie nie wiem czy jest taka możliwość by dostać leki robione od tak.. W sumie też sie chętnie dowiem
kiedyś widziałam, ze na jakieś aptece chyba internetowej można coś takiego kupić, ale jakiej to niestety nie wiem
u mnie w miejscowości jest tylko jedna apteka, która robi leki - ale tak, funkcjonuje coś takiego. Ew. podzwoń po aptekach i popytaj zamiast jeździć
Jeśli macie gdzieś w okolicy aptekę DOZ, to tam na pewno zrealizujecie receptę na taki lek wykonywany na miejscu. Ja często dostaję takie recepty na maści od dermatologa i na drugi dzień mam lek do odbioru.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zdrowie Forum - porady medyczne dla kobiet » Forum dermatologiczne » leki robione
Forum oparte o: PunBB