Temat: Karta kredytowa
Dzisiaj z rana zadzwonili do mnie z banku z propozycją załozenia karty kredytowej, nad czym się zastanawiam. Czy ktos może ma taką kartę?
Zdrowie Forum - porady medyczne dla kobiet
Pierwsze w Polsce forum medyczne dla kobiet :) poruszamy tematy które interesują w największym stopniu kobiety. Dołącz do naszej społeczności i poznaj wypowiedzi kobiet odnośnie problemów zdrowotnych które być może dotyczą także Ciebie.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zdrowie Forum - porady medyczne dla kobiet » Poznajmy siebie i swoje choroby » Karta kredytowa
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dzisiaj z rana zadzwonili do mnie z banku z propozycją załozenia karty kredytowej, nad czym się zastanawiam. Czy ktos może ma taką kartę?
Ja obecnie mam kartę kredytową. Jest to bardzo dobre rozwiązanie ponieważ sam traktuję taką kartę jak darmowy kredyt.
Polecam szczególnie kartę kredytową T mobile. Mają najlepszą ofertę.
Ze swojej strony powiem Ci tutaj ciekawostkę o tym, ze obecnie wiele firm pożyczkowych oferuje pozyczki w postaci karty prepaid. Dzieki temu pieniadze będą zgromadzone na karcie i będzie mozna je wygodniej wydawac:
http://ool24.pl/2019/04/17/co-to-jest-karta-prepaid/
Na stronie można poczytać sobie o tym na czym to polega.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zdrowie Forum - porady medyczne dla kobiet » Poznajmy siebie i swoje choroby » Karta kredytowa
Forum oparte o: PunBB