Czesc dziewczyny smile
Ja rowniez na poczatku balam sie uzywac tamponow, bo slyszalam rozne opinie od roznych ludzi. Starsze osoby (mama, ciotki) uwazaly ze podpaski sa zdecydowanie zdrowsze, ze tampony szkodzą naszemu zdrowiu, "ze wszystko powinno sie z nas oczyscic naturalnie, czego oczywiscie tampon nie zapewnia", zas kolezanki w moim wieku lub troche starsze bardzo pozytywnie kompentowaly dany temat. No wiec nie pozostalo mi nic innego jak sprobować. Moja przygoda z tamponami zaczęla sie jakies 10 lat temu. Na poczatku oczywiscie nie umialam ich uzywac, nie potrafilam dobrze zaaplikować co bylo jednoznaczne z brakiem komfortu. Wtedy tez pomyslalam ze mama i ciocie mialy racje. Jednak postanowilam troche poczytac na ten temat na internecie, podpytywalam kolezanek co i jak, i wreszcie sie udalo smile Od tamtej pory nie chce patrzc na podpaski. Tampony to najlepsza rzecz jaka zostala wymyslona dla kobiety smile) Dzieki nim czuje sie komfortowo, czasami nawet zapominam ze mam okres tongue Tak wiec nie wyobrazam sobie teraz comiesiecznej meki z podpaskami.. Aczkolwiek uwazam ze przez pierwsze miesiace, a moze i lata kiedy u mlodych dam zaczyna pojawiac sie okres to powinny one uzywac podpasek. Chcialabym rowniez dodac, ze z wlasnego doswiadczenia wiem ze tampom tamponowi nie jest rowny. Uzywalam roznych marek, chcac zaoszczedzic troche pieniedzy, jednak po wielu probach stwierdzilam ze na tym nie ma co oszczedzac i zdecydowanym liderem jest marka OB. Pozdrawiam i zachecam chocby do wyprobowania "na wlasnej skorze" tamponow OB. Kampania
Czesc dziewczyny smile
Ja rowniez na poczatku balam sie uzywac tamponow, bo slyszalam rozne opinie od roznych ludzi. Starsze osoby (mama, ciotki) uwazaly ze podpaski sa zdecydowanie zdrowsze, ze tampony szkodzą naszemu zdrowiu, "ze wszystko powinno sie z nas oczyscic naturalnie, czego oczywiscie tampon nie zapewnia", zas kolezanki w moim wieku lub troche starsze bardzo pozytywnie kompentowaly dany temat. No wiec nie pozostalo mi nic innego jak sprobować. Moja przygoda z tamponami zaczęla sie jakies 10 lat temu. Na poczatku oczywiscie nie umialam ich uzywac, nie potrafilam dobrze zaaplikować co bylo jednoznaczne z brakiem komfortu. Wtedy tez pomyslalam ze mama i ciocie mialy racje. Jednak postanowilam troche poczytac na ten temat na internecie, podpytywalam kolezanek co i jak, i wreszcie sie udalo smile Od tamtej pory nie chce patrzc na podpaski. Tampony to najlepsza rzecz jaka zostala wymyslona dla kobiety smile) Dzieki nim czuje sie komfortowo, czasami nawet zapominam ze mam okres tongue Tak wiec nie wyobrazam sobie teraz comiesiecznej meki z podpaskami.. Aczkolwiek uwazam ze przez pierwsze miesiace, a moze i lata kiedy u mlodych dam zaczyna pojawiac sie okres to powinny one uzywac podpasek. Chcialabym rowniez dodac, ze z wlasnego doswiadczenia wiem ze tampom tamponowi nie jest rowny. Uzywalam roznych marek, chcac zaoszczedzic troche pieniedzy, jednak po wielu probach stwierdzilam ze na tym nie ma co oszczedzac i zdecydowanym liderem jest marka OB. Pozdrawiam i zachecam chocby do wyprobowania "na wlasnej skorze" tamponow OB. Kampania #obzyjpelniazycia jeszcze bardziej przekonała mnie do tej marki